Voorstellen

Wie ben ik?

Petra-Esmeralda Beekers-Romme
Priesteres van Godin, Healer, Begeleider, Reiki Master, Coach levensvragen

Uitgangspunt

Ik bied mijn kanaal, een oase van rust, mijn zuivere verbinding met de bron (Godin) aan om jou in jouw proces te ondersteunen. Mijn taak is om een schoon kanaal te zijn zodat de helende energie zuiver en ongeconditioneerd doorkomt. Hierbij draag jij de verantwoordelijkheid van jouw proces. Mijn kwaliteit is je de lichtpuntjes, de verbanden, de samenhang in het grotere geheel te laten zien.

Priesteres van Godin

Als Priesteres leerde ik aanwezig te zijn bij dat wat is. Dit is een lange reis, een spirituele reis. Door in het moment te zijn, te handelen vanuit de ziel inspireer ik anderen en begeleid ik met eenvoud en authenticiteit. Altijd warm en liefdevol vanuit het hart en in waarheid; en dat kan heel confronterend zijn. Rituelen en healen gaan via de kunst van het sjamanistische begeleiden. Dit houdt in dat ik én in het proces ben én de veilige bedding geef.

Priesteres Healer en Begeleidster

De vorm waar in ik werk is door contemplatief aanwezig te zijn bij een ander. Geen ingewikkelde uitziende technieken, healen door te zijn. Deze vorm van healing is oeroud en vergt veel training van hooggevoeligheid.
Dit zorgt dat in elke situatie afgestemd wordt op wat gaande is. Door in het moment te zijn, te handelen vanuit de ziel en aanwezig te zijn bij al wat is, inspireer ik en begeleid ik met eenvoud en authenticiteit.