Rituelen

Wat zijn Rituelen?

Er bestaan vele vormen van rituelen. Het is een oeroude en tevens een moderne speelse en doeltreffende manier van helen op zielsniveau. Rituelen zijn verre van ingewikkeld, authenticiteit haalt haar kracht uit eenvoud. Via Rituelen vanuit Godinnen energie verbinden we ons met de volheid van het universum en daarmee met de volheid en de kern van ons wezen.

Rituelen zijn interactief, je kunt geen toeschouwer zijn. Daarom noemde men dat vroeger vaak geheim voor buitenstaanders. Deelname is belangrijk omdat we tussen de werelden werken, waar we nog duidelijker met elkaar verbonden zijn. Als één iemand in de groep terughoudt, zal hiermee heel de groep terughouden. Dit houdt ook in dat als één iemand in de groep energie inbrengt, dit de anderen ruimte geeft op dit thema. Hierbij houdt je uiteraard jouw grenzen in ere, jij neemt actief deel voor zover dit binnen jouw mogelijkheden ligt. Naast serieuze issues zijn humor en luchtigheid basisbestanddelen in de door mij begeleide Rituelen.

Tijdens een ritueel zijn we tussen de werelden, in de tijd en de ruimte van de magische werkelijkheid. Alles wat hier opkomt heeft de potentie zich te manifesteren in je dagelijkse bestaan. Dit gaat buiten het ratio om en los van de aardetijd. De kunst is vaak om te zien in welke vorm het tot je komt.

Basisgroep of doorwerkgroep

Persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een serie van vijf rituelen. Zowel voor mannen als vrouwen. In deze serie van Rituelen werken we met een vaste basis of doorwerkgroep, hierdoor zullen we dieper de verbinding aan kunnen gaan. Ieder Ritueel heeft een eigen, opvolgend thema, daarbinnen werk jij met dat wat zich voor jou aandient. Samen delen we een stukje van onze levensreis. Groepsgrootte tot maximaal 8 personen. Vooraf krijg je door hoe jij je per betreffend ritueel kunt voorbereiden.
Optioneel: tussen 2e - 3e en 3e - 4e ritueel bespreken veel mensen een individuele sessie om hun proces te ondersteunen en kracht bij te zetten.

Losse Rituelen

Losse Rituelen vinden regelmatig plaats. Zie agenda. In principe zijn ze opvolgend in thema, maar ook los gemakkelijk te volgen. Ze zijn laagdrempelig en geven je de gelegenheid om met Rituelen en met mij en mijn manier van werken kennis te maken. Ook voor mensen die bekend zijn met Rituelen zijn ze prettig, daar jij er op je eigen diepte in gaat. Duur van een ritueel is ongeveer 2,5 uur.

Thema Ritueel

Opschonen van de Vrouwenlijn. Erkennen en eren van de bestaande situatie, of we die nu wel of niet zo fijn vinden, geeft ruimte en heling. We werken via door jou zelf meegebracht symbolen met wat zich in het huidige moment aandient. Dat wat bekrachtigd of geheeld wil worden zal zich presenteren. Bij opgave hoor je hoe jij je kunt voorbereiden voor dit prachtige ritueel.

Persoonlijk Ritueel

Je huwelijk vernieuwen dmv handfasting, je baby alvast welkom heten dmv een blessing way, vergeven of loslaten. Individuele rituelen welke op jouw persoonlijke situatie zijn toegespitst vind ik leuk om met je voor te bereiden en te begeleiden. Laat me je interesse weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer zijn Rituelen geschikt?

  • Bij spirituele-, inzichts-, en levensvragen.
  • Om belangrijke momenten in je leven te markeren,
  • Als ondersteuning in je (levens)proces,
  • Bij gewenste doorbraak van of inzicht in hinderlijke oude patronen of blokkades,
  • om je energiehuishouding terug op peil of in balans te brengen,
  • En ook omdat deze vorm van Zielevoeding en zieleheling prettig en leuk is!
  • Wat het voor iedereen brengt is subtiele aanraking en heling.
  • Afhankelijk van jouw vraag en situatie werkt het op een of meerdere van de volgende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, ziele en / of spiritueel niveau.
  • Belangrijk is om samen je proces door te nemen.
  • Wat het voor iedereen brengt is ontspanning op diep niveau.

Praktisch:

Je brengt mee: sloffen of warme sokken als we binnen werken en verschillende laagjes kleding als we buiten werken. Eventueel een rateltje of ander muziekinstrument en iets lekkers om na afloop gezamenlijk te nuttigen.