Ontspanningsbehandelingen

Een Healingmeditatie bestaat uit een healing gecombineerd met een geleide meditatie in energie van de bron, ik noem haar Godin. Door in een groep samen te werken, bundelen en versterken we de energie. De meditatie brengt je in ontspannen staat waardoor de healing een betere ingang heeft. De healing vind plaats op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, wat haar zachte uitwerking zal hebben op het fysieke niveau.

Wat is het effect van een Godinnen Healingmeditatie?
Healing = meer heel worden. Altijd ontspanning. Door tijd voor jezelf te nemen, jezelf even terug te trekken uit het dagelijkse leven wordt het rustiger in je hoofd. Je ontspant en kijkt naar binnen, naar de capriolen in je hoofd en de sensaties in je lichaam. De Healingmeditatie helpt je lichaam en geest te reinigen waardoor blokkades loslaten en spanningen verminderen.

Tijdens de meditatie kunnen we verbinding met onze kern ervaren en verzorgen. Het is een krachtige vorm, zo oud als de mensheid. Vele grote leraren hebben steeds weer onderwezen in meditatie, om de mensen te leren dat ze daar hun essentie vinden. Er zijn dan ook evenveel soorten van meditatie als meditatie leraren.

In onze tijd is het van belang de meditatie niet alleen te beoefenen, maar ook te begrijpen. Daar wil deze workshop aan bijdragen door de daarbij horende voorbereidingen en praktische oefeningen. Er is gelegenheid om je vragen te stellen.

Wekelijks lekker uit je werk, eerst je hoofd en lichaam opschonen en tot rust brengen.

Iedere donderdag van 18.00-19.00 uur Healingmeditatie. Vrije inloop maar aanmelden is gewenst.

praktisch

Breng dikke sokken of sloffen mee en trek gemakkelijke kleding aan. Een dikke trui of vestje is fijn, tijdens het ontspannen voelen we ons vaak wat "kouwelijk". Breng eventueel je eigen symbolen of kristallen mee.